CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Sommeravslutning med CISV Trøndelag

Da er sommeren endelig kommet, og vi skal snart sende våre delegasjoner ut på store eventyr! Mange er nok spente og gleder seg veldig, og tradisjonen tro ønsker vi å holde en sommeravslutning for alle i lokallaget. Enten du skal på leir, kjenner noen som skal på leir eller bare trenger en liten dose CISV før sommeren starter for fullt, ønsker vi deg hjertelig velkommen!

Vi kommer til å være på Festningen, søndag 11. juni, fra kl 1900!

Det skal bli grilling og energizers, så ta med grillmat til deg og dere, så stiller vi med engangsgriller, snacks og drikke! Meld gjerne fra om du kommer og hvor mange du eventuelt tar med, så vi kan stille forberedt. For å spare miljøet best mulig ønsker vi også å unngå å bruke engangsservise, så ta med det dere trenger av tallerkener, bestikk, kopper osv.

Om været ikke skulle være enig med oss har vi tak over hodet ikke langt unna, men vi krysser fingrene for sol!

Vi gleder oss masse, og håper å se dere der!

 

PS!

For oppdateringer anbefaler vi å følge arrangementet på Facebook, da det er enklere å holde oppdatert i tilfelle vi endrer sted.

https://www.facebook.com/events/113821652543606

Publisert 2. juni 2017, 22:20 · Kategori: Engasjement, Hva skjer?, Leirforberedelse, Mosaikk

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *