CISV Norge

CISV er en religiøst og politisk uavhengig barne- og ungdomsorganisasjon som arbeider for fred ved å skape større forståelse mellom mennesker fra ulike kulturer og nasjoner.

Vi søker jente til Interchange med Brasil!

Er du jente mellom 13 og 14 år sommeren 2016, eller kjenner noen som er det?
Om du ikke har noen planer for sommeren, eller vil gjøre noe annet enn den vanlige sommerferien, er kanskje Interchange noe for deg!

Søk så snart som mulig ved å sende en mail til susanne.schroder(@)no.cisv.org!

Interchange er et litt annerledes CISV-program som involverer hele familien. Familien, delegaten og leder er med på å forme programmet akkurat slik dere vil ha det! Delegatene bor først to uker hjemme hos seg selv her i Norge med en delegat fra partnerlandet, Brasil, og tar deretter med seg en leder og bor to uker hjemme hos den samme partneren i Brasil. Her vil du i tillegg til de vanlige CISV-aktivitetene få en unik mulighet til å oppleve en annen kultur på nært hold ved å bo hjemme hos en brasiliansk familie. Du som forelder vil bli involvert i opplevelsen det er å være med i CISV.

Hvorfor ikke prøve en litt annerledes sommer neste år? Hvorfor ikke velge CISV? Høres dette interessant ut, kan du lese mer om programmet her.

Vår partnerby er São Paulo, Brasil! Interchanget foregår i løpet av juli 2016, hvorav de første to ukene er i Norge, og de to siste er i Brasil.

For mer informasjon om hvordan du søker, se her. Når du har logget inn på MinSide og skal søke, velger du «Interchange 2016 Runde 2».

Har du noen spørsmål? Send gjerne en mail til Interhangekoordinator Susanne Schröder, susanne.schroder(@)no.cisv.org!

Publisert 18. april 2016, 07:00 · Kategori: Engasjement, Hva skjer?, Leir, Rekruttering

Legg igjen en kommentar

E-postadressa di blir aldri publisert eller delt. Obligatoriske felt er merka *